Melih fra Tyrkiet


Gift dansk, og har ventet på arbejdstilladelse I 3 år. Melih er 27 år, og har arbejdet på den tyrkiske ambassade I Istanbul. Han har sendt mange ansøgninger, men ikke fået noget job. Det vi hjælper Melih med er at få et job. Vi har 3 samtaler, og efter 6 uger skriver Melih at han har to jobtilbud. Han går med drømmejobbet som sælger i en IT virksomhed. 

¡Hvad gjorde vi anderledes !

¡1. Melih kom med en ambition om at arbejde med økonomi, måske noget finans eller lignende. Vi havde en god snak om hvad han godt kan lide at lave, hvordan en god dag ser ud for ham. Vi talte om hvad han laver i sin fritid, om hans ønske om at have gode kollegaer og en sjov arbejdsplads. Hans ønske om at have sit eget netværk. I løbet af samtalen bliver det klart for os begge at et job som sælger, marketing eller lignende, ville være det rigtige sted at starte. Det passede til hans kompetencer, og giver ham det udadvendte job, der passer til hans personlighed. Samtidig bliver hans personlige netværk udvidet.

¡2. Han opdaterer, sin ansøgning og cv, sammen med sin Linkedin profil. Vi lægger meget vægt på hvem han er som person, og hvad han tidligere har lavet, mere end vi lægger vægt på hans uddannelse. I mit netværk er der et ledigt job der matcher Melihs profil. Ansøgningen bliver sendt afsted.

¡3. I de kommende uger sker der meget. Melih får blod på tanden, og får selv sendt flere ansøgninger, nu hvor han ved hvilken retning han skal gå. Han opdager at han selv har et netværk, og får det brugt. Efter 6 uger står Melih med 2 jobtilbud. Han går selvfølgelig med drømmejobbet som sælger I en stor IT virksomhed.

¡

    Tillykke Melih !